Menjana kewangan

Thursday, November 25, 2010

Me + my pink stuff

Sangat teruja nak join sebab saya baru sahaja menghadiri majlis perkahwinan my friend dan saya berbaju pink...Dan tema kahwin pun pink so sangat memenuhi konsep!!

 Apa yang gediknya.. hehehe sebenarnya perasaan yang gedik.. Aksi mmg maintain comel jer tapi hati dah suka sangat dengan warna pink yang mengelinlingi hidupku...

Macam mana Mama gee.. kira lepas sebab my stuff yang pink adalah my clothes... oh pink dah mataku tengok gambo ni lama-lama

Dan akhir sekali, mari jerit ramai-ramai...

I'm a BIG FAN of Mama Gee's blog

Semua fans jom ke Mama Gee's dan masuk GA yang cute ini...