Menjana kewangan

Thursday, November 25, 2010

Just Corner: BO Giveaway

Mula-mula nak cakap banner di atas cute (ni bukan ayat mengampu k)

Kedua, so far tak pernah lagi jumpa blog yang menjual beg organizer dan ruang-ruang kecilnya di luar, selalunya disembunyi di dalam kan.. so sangat kreatif..Lain daripada yang lain..


Nak join, just klik pada banner comel itu

My referer: http://malaysiagiveaway.blogspot.com/

Belanja saya McDonald's





Munnyra.. 

Saya nak makan McD hasil belanja awak!!!!!!!!!!!

Me + my pink stuff

Sangat teruja nak join sebab saya baru sahaja menghadiri majlis perkahwinan my friend dan saya berbaju pink...Dan tema kahwin pun pink so sangat memenuhi konsep!!

 Apa yang gediknya.. hehehe sebenarnya perasaan yang gedik.. Aksi mmg maintain comel jer tapi hati dah suka sangat dengan warna pink yang mengelinlingi hidupku...

Macam mana Mama gee.. kira lepas sebab my stuff yang pink adalah my clothes... oh pink dah mataku tengok gambo ni lama-lama

Dan akhir sekali, mari jerit ramai-ramai...

I'm a BIG FAN of Mama Gee's blog

Semua fans jom ke Mama Gee's dan masuk GA yang cute ini...

Wednesday, November 24, 2010

Mama Rifqy Giveaway

Saya nak bantal itu sebab itu saya join Mama Rifqy Giveaway

Saya mendoakan rumahtangga mama rifqy yang ke dua(2) ini sehingga ke dua belas(12) hingga ke dua puluh (20)hingga ke dua puluh dua (22) dam semestinya hingga ke ujung nyawa... Semoga berbahagia selalu bersama anak-anak yang tersayang


Jom kawan-kawan, kita kasi gegar GA ini

Sahabat blogger Giveaway


Giveaway ini dianjurkan oleh Miza

Oh, saya mendambakan hadiah makeover blog yang ditaja oleh Eijadesign

Saya tak mahu tag 3 saya mahu tag semua...

Bul bul craft giveaway

Saya nak join GA ini, Klik SINI untuk maklumat lanjut..

1)key chain flower (1pcs)
2)fabric button ( 30 pcs)
3)h/p strip english cotton (1 pcs )
4)brooch english cotton ( 2 pcs )
5) Tiny Button (assorted shapes) (50 pcs)

Little fingers personal calendar giveaway 2010


Bagaimana mahu menyimpan kenangan cara yang terbaik... Melihat tarikh sahaja tidak akan mengingatkan kita tapi personal calendar akan membuatkan kita teruja dengan hari dan bulan yang mendatang.. sebab itu saya tidak mahu ketinggalan menyertai GA yang menawarkan hadiah personal calendar by little fingers..

Gambar yang ingin saya abadikan..







Date penting yang ingin diingati:
 
15/2 - hari pertunangan 
13/3 -  Anniversary
8/3 - Aarin birthday
29/4 - Parents anniversary

Jom semua.. ada 10 hadiah yang akan diberikan.. jadi saya nak tag semua sebab hadiah best...
klik HERE to join

Wednesday, November 3, 2010

1st happy anniversary "sweet lizahanom"


Hadiah yang sangat lumayan bernilai RM110.. wow!! Nasib baik sempat menyertainya, tarikh tutup 5/11/2010.. 

Jadi jangan ketinggalan, mari sertainya.. Klik di SINI

Syilasyira 1st giveaway





Jom ramai ramai menyertai dan memeraihkan GA ini..

Klik SINI tau

Ibuayahdamia with kids vacation giveaway


Seronoknya ibu dan ayah damia bercuti bersama anak-anak..

Mesti kawan-kawan nak join kan, klik SINI

Monday, November 1, 2010

Are you that lucky one giveaway


Comel princess tihah berbaju butterfly, memang sesuai jadi model GA ini... So are you the lucky one? I hiope so..

Nak Join, Klik jer SINI k

2nd Giveaway By "Coloteh MJ"






GA ini baru sahaja bermula, Saya dah join..

Jom join sekali...Klik SINI