Menjana kewangan

Thursday, October 28, 2010

1st Year Give Away Qistina


Comel betul Qistina kan... Kawan-kawan mesti teruja seperti saya so apa lagi mari sertai 1st Year Give Away Qistina ..

Saya nak tag semua rakan2 tak mahu tag 2 jer sebab kalau yang lain nak join tak kena tag tak boleh join lak kan, hehe  jadi semua jom join k

Cinta craft giveaway


Semakin ramai crafter di luar sana yang membuat GA dan menghasilkan barangan craft yang menarik.. Saya juga teruja mahu memenangi barangan yang comel ini...

Nak join Jom Klik SINI

Nak tahu hadiah, kenalah ke sana k.. Lambat lagi tarikh tutup tapi kalau lambat-lambat nanti lupa so lets go!!



Wednesday, October 27, 2010

Contest Terbaru, Menangi Hadiah Lumayan Bernilai RM110!






Contest sempena Pembukaan blog baru farah iaitu blog lirik lagu.. 

5 Hadiah ditawarkan.. Dan amat lumayan


Pemenang Pertama – Wang Tunai RM50 atau top up RM50 (maxis, celcom, digi)
Pemenang Kedua – Wang Tunai RM30 atau top up RM30 (maxis, celcom, digi)
Pemenang Ketiga – Wang Tunai RM20 atau top up RM20 (maxis, celcom, digi)
Pemenang Keempat – Wang Tunai RM10 atau top up RM10 (maxis, celcom, digi)
Pemenang Kelima – Wang Tunai RM5 atau top up RM5 (maxis, celcom, digi)


CEPAT... JOM JOIN SEMUA!! Tarikh tutup adalah pada 3 Nov 2010

Tuesday, October 26, 2010

Kami 1st Giveaway


Mari sertai Kami 1st giveaway.. Cute-cute gambar anak2 di dalam banner tu kan?

Mari sertai, nak join klik SINI k..

Cik Anita Songeh Giveaway


Jom Join,Klik SINI k

Nak tag.. Semua yang belum masuk lagi GA ini.. Tarikh tutup pun dah dekat ni.. Jom Join sebelum terlambat!!

Redgurlcraft giveaway


Nak Join tekan SINI

Hadiah yang ditawarkan semua barangan craft yang dibuat sendiri oleh redgurl, ada beg laptop, broadband, camera casing, nak tengok gambarnya kena terjah ke blog redgurl dan sertailah GA ini, mana tahu kita sama-sama bertuah untuk memenangi barangan craft ini..

Tarikh tutuo 12 November 2010

Saturday, October 23, 2010

1st hotz-Mama.. cabutan amat bertuah

Sticky entry sehingga 23 oct 2010

Maklumat lanjut di SINI

Syarat-syarat Penyertaan...


  1. Anda adalah seorang blogger (means kena ada blog sendiri naa)
  2. Menetap di Malaysia, x kisah la kt Semenanjung, Sabah n Sarawak
  3. Pastu, Copy Paste jer entry nie, letak kt entri korg, wajib buat entry secara Sticky POst kt blog masing2.. (Toturial camna nk buat sticky post leh study kt SINI)..
  4. sorg leh join satu entry ja taaaaauu..
  5. LEpas siap jer entri korg, korg komen jer entry nie, pastu jgn lupa letak link entry tu skali ek..
  6. Akhir skali.. jgn lupa jadik follower mummy..
  7. Tarikh tutup Lucky draw nie 23 Oct 2010 (nie tarikh utk sticky korg ek), nnt lepas tarikh nie, korg leh buang dah date tu
  8. Nanti mummy akan pilih pemenang guna menda INI



Tuesday, October 19, 2010

Saya nak beg itu - giveaway


Simple, menarik dan hadiah yang menawan.. 3 beg ditawarkan (harap0harap bertuah menjadi salah seorang.. ^_^)

Siapa yang tak join lagi, rugi.. cepat Jom klik ke blog mama zakwan..

Monday, October 11, 2010

Saya nak DETOX FOOT dari HAZMANFADHIL.COM


Maklumat lanjut di hazmanfadzil

50 blogger wanita sahaja yang berjaya akan dihubungi melalui email masing2x.
Sangat MUDAH! Jangan buang masa lagi dan jadilah 50 blogger wanita yang terawal !

Monday, October 4, 2010

TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!




Sangat teruja untuk menang seti dinner 16pcs di atas.. Bukan calang2 dinner set tau


Product Descri

ption

Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.

 

Product Information

4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs

Additional Information

Item Code
1065856
Weight
4,275g
Category
Dinnerware
Pattern
Geometric









Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.) 

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST(Tutorial utk sticky post klik SINI) di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.
Sila teruja seperti saya, nak Join Klik SINI.. tarikh tutup bila- bila masa sebelum 4/10/2010..

Entry melekat sehingga 4/10/2010