Menjana kewangan

Monday, July 26, 2010

Lucky draw @ Cerita-ceriti ibu ayra



Pendapat saya mengenai blog Ibu ayra..
Mula-mula tengok jer, sejuk hati saya sebab warna pink, mmg membuatkan kita rasa sangat-sangat tenang.. Diikuti dengan header yang ada love dan riben, di dalamnya ada gambar, sangatlah comel..

Pada saya, blog Ibu Ayra dah cukup lengkap. Cara susunan pun teratur, size tulisan juga senang untuk dibaca. Senang kata saya sangat suka dengan design blog ini.


Hadiah yang menanti.. Fridge magnet.. mmg idaman saya lah...


Nak join kan? Klik pada banner di atas tue... 
Eh, eh lupa, saya nak tag cik pia dan sis rasp.. jom join luck draw ini..