Menjana kewangan

Tuesday, June 1, 2010

Nak menang barangan cute, mr & mrs gingery tak?


Sila perhatikan patung di atas tu, namanya Mr.Gingery..cute tak? Ini adalah hasil dari lady elle

Untuk mempromosikan bisness online yang akan dijalankan tidak lama lagi.. Lady elle ingin menganjurkan giveaway, tapi jawab soalan ini dulu

Mari kita kenali Lady elle
1. nama penuh saye adalah Atirah Bt Salim (simple namanya)
2. umur saye pada tahun ini 24 tahun (muda lagi)
3. saya anak ke__2___ daripada __4___ adik bradik
4. saye melanjutkan pelajaran di peringkat Master di UPM (pandai adik kita ni)
5. Selain obses terhadap cupcake, saye juga sgt meminati makan, shopping, and talking

Dah kenal lady elle, mari kita kenal Mrs gingery


Eh, tak ada....?? Rahsia dulu... Join nnt kalau menang dapatlah tengok mrs gingery nya..