Menjana kewangan

Wednesday, June 30, 2010

Ibu Kaisya giveaway


Coklat?? Teruja sangat nie... Mari sempat lagi nak join ni.. Mari ke Kedai Ibu.. Tapi hanya akan dibuka pada tarikh yang akan diwar-warkan nanti..

Kalau nak Join, Kita ke SINI dulu..

Tuesday, June 29, 2010

Free!! Birthday present

Reversible tote-bag untuk pemenang bertuah utama
 
Sepasang bookmark untuk pemenang bertuah kedua dan ketiga
 
Happy birthday Maya pada 25 Jun (Tapi tahun bila yer? Umur rahsia yer?) 
 
Moga semua yang diimpikan akan tercapai dan keep up the great creativity of your art work
 

Wednesday, June 23, 2010

Cabaran: Copy dan menang!!!


 Marilah cuba, kalau bernasib baik boleh dapat MP3 yang comel ini!!


Copy & Menang : Sungguh mudah, anda perlu copy & paste sahaja untuk memenangi TIGA buah MP3 Player
Untuk maklumat lanjut, layari www.rkurl.com/117hw
Penaja utama : Raja Kamil, www.akuseorangblogger.com

Tuesday, June 22, 2010

Happy family giveaway by DJf Closet

Happy Family Giveaway by
http://djfcloset.blogspot.com



Misteri gift yang berkait rapat dengan happy & Family (apa agaknya??)
Cuma perlu klik pada banner atau link di atas sekali untuk menyertainya

Card Station Giveaway

Create your own banner at mybannermaker.com!



 Hadiah yang bakal dimenangi merupakan 1 Bookmark dan 1 Kad mengikut Expressi pemenang itu sendiri!!

Klik pada banner untuk ke Sana....

Giveaway NisaChoc Blog


Love Box - Praline Chocolate with filling ( 8 cavities)
 
Hmm.. sangat menarik hati melihat coklat-coklat di atas ini, mari beramai-ramai sertai giveaway yang manis ini dari NISACHOC..
 

Thursday, June 17, 2010

Contest berapakah harga baju saya?


Awesome Latte mempersembahkan contest berapakah harga baju saya? (bukan teka baju yg kucing diatas pakai, eh kucing tu tak pakai bajulah), tapi teka kos baju dibawah ini..



Saya tidak pandai dalam bidang ubah suai baju ini, tapi setelah dicongak-congak.. harga baju mediha ini saya teka RM10.40

 Pencinta kucing ini juga menawarkan pelbagai gift yg comel-comel sekiranya kita ingin menghadiahkan kepada tetamu2 istimewa dalam apa jua acara..

 Cinderalla carriage

 Saya minat sangat dengan a love story candle ini, sesuai juga untuk tetamu2 saya nnt, wink wink

 Wedding cake candle
 .Wedding gown candle
 Tux & Dress


Berkenan dengan apa yg kawan-kawan lihat, sila berkunjung ke sini untuk melihat senarai penuh barangan yg ditawarkan

Wednesday, June 16, 2010

Peraduan teka dan menang - ada apa dalam porch beg gnesop?







Senaraikan 10 barang yang terdapat dalam porch beg?
  1. handphone
  2. dompet
  3. kunci
  4. pendrive
  5. cermin mata hitam
  6. lampu suluh
  7. universal knife
  8. pen
  9. note book
  10. gula-gula


Hadiah yang menanti:
Termos serbaguna dan ruang pengiklanan di blog Riwayat Hariku bersaiz 125X125 selama sebulan

Peraduan terbuka selama seminggu sahaja (14 - 20 jun)

Monday, June 14, 2010

Floral theme for june giveaway

Apa yang menarik mengenai blog Lin handmade adalah beliau menghargai pembaca dan pengemar kadnya.. Oleh itu sekali lagi beliau menjalankan giveaway untuk bulan Jun ini dengan 6 pemenang akan dipilih..



Hasil dari undian yg diadakan, kali ini themenya adalah:

Quilled roses card (with pop up flowers inside)
Size of card - 14.9cm x 14.9cm
 
Apa yg istimewa kad untuk pemenang bulan ini adalah tiada sebarang occasion yg ditetapkan, jadi kad ini boleh diberikan kpd yg istimewa untuk hari lahir, ucapan tahniah atau apa saja..
 
Giveaway ini berakhir pada 30 june, 11.59pm
Klik pada banner untuk sertai giveaway yg menarik ini

Sunday, June 13, 2010

Double A lucky draw contest

Lucky draw daripada hasil gabungan mantap DOUBLE A @ ALENG & AZREEN
 4 pemenang akan diberi header blog percuma + Topup RM10! (2 pemenang kategori perempuan dan 2 pemenang kategori lelaki)

Kategori perempuan Klik SINI
Kategori lelaki pula Klik SINI


..
..

Wednesday, June 9, 2010

Giveaway TEKA SAIZ SANDEL AISHA


Saya nak teka, saya nak teka...

'Saiz sandel yang Aisha pakai adalah 4'

Sapa nak teka lagi, klik SINI

GA sempena cuti sekolah

Hadiah utama

Hadiah kedua

Ada hadiah misteri juga...

 Jom join giveaway dari cikgu siti, kilik SINI

Mrs Bubu Giveaway


Happy anniversary yang ke -4 BUKHAIRIAH

klik pada banner to join

Tuesday, June 8, 2010

Pauline's first giveaway


Jom Jom Jom Join GA ini.. daripada blogger yg baru habis PLKN, Pauline

First giveaway dari sabah....


Hadiah bukan seperti di atas.. hadiah misteri lagi... Lets join giveaway from JUE

Lucky draw by Rina

rinastories




rinawardrobe

Rina nak bagi hadiah.. banyak tau..20 hadiah sempena memperkenalkan blog barunya iaitu Rina wardrobe

Tarikh tutup.. yang diketahui bulan julai, tapi jangan tungggu mari join .. klik jer banner di atas tue 

Monica second's giveaway


Pada 11 jun tahun 1991 lahirlah seorang baby yg comel bernama monica dan bila monica dah besar, dia juga berbesar hati untuk menganjurkan giveaway sempena hari lahirnya yang ke-19..

Happy birthday Monica, may all your wish come true



The first anniversary giveaway



Misteri gift, hanya akan diumumkan 17 jun ini.. tapi tarikh tutup giveaway ini 30 jun 2010

Pemenanag akan diketahui pada 1 Julai (am i the lucky one, tunggu...)

Nak join.. klik pada banner @ klik SINI jer

Monday, June 7, 2010

khairunshop giveaway


Ada 2 pack untuk dipilih:

CRAFTER PACK:
- 4 design grosgrain ribbon (0.5 meter/each)
- 2 pcs headband
- 5 pcs split rings
- 5 pcs 2.3 cm round back pins
- 5 pcs 2.0cm brooch pin
- 5 pcs 4.5cm alligator clips
- 5 pcs white tiny alligator clips
- 2 sets 4.5cm snap clips and covers
- 20++ assorted colours and shape buttons

CRAFT LOVER PACK
- flower headband (yellow red)
- pink rabbit hp charm
- white head rabbit hp charm
- blue face coin pouch
- blue monster bookmark
- 10pcs flower snap clip
- 2pcs duck (glow in the dark)

Saya suka CRAFT LOVER PACK sbb tak kreatif nak buat sendiri...

Jom Join GA from khairunshop.. cepat! cepat!

1st year yana craft giveaway


Dah lama follow blog ini, kini yana menganjurkan giveaway sempena ulang tahunnya yg ke-24.. dan tarikh tutupnya 24 jun ini..

Ini merupakan barangan yg pernah saya tempah dengan yana, its lovely...

Mari join ramai2..Jangan berlengah2 lagi...

duniahalizda giveaway

Sempena hari lahir halizda. beliau amat berbesar hati untuk memberi hadiah kepada kawan2 blogger.. Jadi apa tunggu lagi.. Jom join GA ini

Sunday, June 6, 2010

Batik sarong online giveaway



batiksarongon9.blogspot.com



Sempena pembukaan Butik sarong online (BSO).. ada giveaway dijalankan.. Hadiah menarik tau!!

Hadiah Pemenang Pertama
Pemenang ke-2

Pemenang ke-3

Hadiah menarik, rasa teruja..jom join GA ini... Klik banner paling atas sekali

Thursday, June 3, 2010

Painting Da' rainbow


Comel bebenor banner nie kan.. kanak-kanak sedang melukis pelangi.. warna warni kehidupan..
10 Pemenang akan dipilih (banyak juga ni)..Baik hati tuan blog ni yer..
Rugi kalau tak join... Jom jom Jom join.... Klik kat banner yer

Tuesday, June 1, 2010

Nak menang barangan cute, mr & mrs gingery tak?


Sila perhatikan patung di atas tu, namanya Mr.Gingery..cute tak? Ini adalah hasil dari lady elle

Untuk mempromosikan bisness online yang akan dijalankan tidak lama lagi.. Lady elle ingin menganjurkan giveaway, tapi jawab soalan ini dulu

Mari kita kenali Lady elle
1. nama penuh saye adalah Atirah Bt Salim (simple namanya)
2. umur saye pada tahun ini 24 tahun (muda lagi)
3. saya anak ke__2___ daripada __4___ adik bradik
4. saye melanjutkan pelajaran di peringkat Master di UPM (pandai adik kita ni)
5. Selain obses terhadap cupcake, saye juga sgt meminati makan, shopping, and talking

Dah kenal lady elle, mari kita kenal Mrs gingery


Eh, tak ada....?? Rahsia dulu... Join nnt kalau menang dapatlah tengok mrs gingery nya..