Menjana kewangan

Monday, May 24, 2010

Contest aku dan makanan itu

 Nak join, klik sini

Gambar yang dipertaruhkan adalah gambar semasa saya mencari asam pedas melaka, cerita ini ada disini tapi ini entry pasal aku dan makanan itu

Masa ni control cun sbb baru nak start makan, gambar lain xde sebab sedar2 makanan dah habis pun, hahaha
Lauk pauk hari itu adalah asam pedas ikan pari, siput masak lemak cili api dan ulam-ulaman tapi mmg super!!!
ok cik yana. kira luluslah kan