Menjana kewangan

Friday, April 30, 2010

Cabutan bertuah bersama el-Qirani Reload!!!

Ini adalah sticky mode sehingga 30 April !!



eLQirani-Reload adalah satu organisasi perniagaan e-reload / topup yang amat menguntungkan di masa kini. Dengan bermodalkan RM30, anda pasti dapat berjimat setiap kali menggunakan topup.
Urusan perniagaan yang flexible membolehkan anda membeli e-reload / topup dengan harga yang lebih murah dari kedai-kedai topup sama ada untuk kegunaan sendiri mahu pun kegunaan keluarga, apatah lagi berjual beli dengan rakan sekeliling anda.
Anda pasti tidak akan menyesal menjadi rakan niaga eLQirani-Reload!! 
Ketahui lebih lanjut dengan klik banner ini:





Pemenang Cabutan Bertuah akan menerima:
 

Tempat Pertama Topup Bernilai RM30!!
Tempat Kedua : Topup Bernilai RM20!!
Tempat Ketiga : Topup Bernilai RM10!!
Tempat Keempat : Topup Bernilai RM5!!
Tempat Kelima : Topup Bernilai RM3!!

Hadiah misteri buat referral terbanyak!


Referrer saya: malaysia giveaway


Nota kaki:
Sticky mode lebih dari 3 hari...

Thursday, April 29, 2010

Lucky draw from ariesreeve-babykidstuff (updated)

Rasanya belum lagi jumpa lucky draw yang memberi hadiah begitu lumayan dan Awesome prize ini datang dari  MUMMYAR

One of the prize yang boleh dimenangi


CATEGORY (A) - STROLLER ONLY
CATEGORY (B) - KITCHEN TOYS ONLY
CATEGORY (C) - CRADLE ONLY
CATEGORY (D) - TOYS FOR LIL BOY ONLY
CATEGORY (E) - ALL (MAKNANYA APA2 HADIAH PUN NAK)


 Or boleh visit her business blog HERE

 
Nota kaki: 
  • Nama anak-anak mummuyar is so stylish (komen ikhlas tau)
  • Hadiah yg begitu menawan hati.. I wish i am lucky eventhough i am still single

Sofia & emak Birthday's giveaway


Mari Join giveaway dari nurul nordin 

Surprise gift.. nak tahu dapat hadiah apa, kena tunggu sehingga diumumkan lah yer

Happy belated birthday to Nurul Sofia and advance happy birthday to emak sofia, nurul huda 


Wednesday, April 28, 2010

Nurul Azham's shoppe 1st giveaway



and Win 
Make Way For Noddy VCD 
...worth RM 14.90 each!!
(Based on Lucky Draw by Nurul Azham's Kids)

Tupperware for MOTHER'S DAY GIVEAWAY


Giveaway from hayatizain

Tajaan


Penyertaan yang cukup mudah, hanya letakkan gambar bersama dengan ibu tersayang


Saya bersama mummy saya, Pn faridah Loo pd hari pertunangan saya, 15/2/2010

Nota kaki:
Sempena hari ibu, saya nak bawa mummy saya shopping sakan!!

Tuesday, April 27, 2010

Let us celebrate!!-259 followers/giveaway



Awesome goodies from Laura

One lucky lovely will win all of these items.  Only one with great goddies
  • Fruits & Passion Diffuser Set
  • Green Tea & Orchid Perfume for Diffuser
  • $OPI Mini Modern Flower Set
  • My Favorite L. Erickson Chantilly Barrette from France Luxe
  • A Froggy Reusable Bag
  • Bath & Body Works Anti-Bacterial in Warm Vanilla Sugar in a Case
  • $OPI Nail Polish Remover - Small Bottle
  • Bath Confetti
  • Sandy by Tokidoki for Sephora Nail File
  • 4-Way Nail Buffer
  • Two of My Favorite Flower Pony-Tail Holders from L. Erickson at France Luxe
  • Rhinestone & Glitter Nail Decorations
  • Flower Nail Stickers
  • Little Fingrs Nail Stickers (Some Change Color in the Sun!!!!)
  • Victoria's Secret Shimmer Hair & Body Spray in my Favorite Scent:  Dream Angels - Heavenly
  • Victoria's Secret:  Mango Temptation Hand & Body Cream
  • Victoria's Secret:  Lemon Paradise Hand & Body Cream
  • Victoria's Secret:  Island Waters Hand & Body Cream
  • Bloomers Cuticle Oil
  • L.A. Girls Rock Star in Head Banging (Sticker was Missing | Name is a Guess)
  • Cover Girl Boundless Color Pink Top Coat
  • CG OMG (For Stampin Nail Art)  ;o)
  • OPI Glow-Ink in the Dark
  • OPI Fireflies
  • OPI DS Extravagance
  • Milani Nail Art
  • Cucina Waterless Hand Soap (My Favorite Antibacterial)
  • Lip Glow
  • Savina Black Pearl
  • NYX Flakie
  • Set of 5 Claire's Mood Polishes
  • Celebratory Cupcake!!  (Its a Luggage Tag)  :oP
  • AND...My All Time Favorite Keychain!!!!  I've had so many people ask me about this sucker.  I always order mine from Strapya-world.com.  Here is a link to their website, and check out the videos about this funny little edamame keychain:

Check it out sis.. Really really awesome giveaway from laura...

Cabutan bertuah by tak ade perasaan



Cabutan bertuah yang mudah dari tak ade perasaan

Mistery gift sponsor by her dad..

Lucky draw dari kedai mudah


Sempena pembukaan semula kedai memory shop mengadakan lucky draw

Hadiah-hadiah menarik yg menanti adalah:


1st = Rm30 + BROOCH ( PILIHAN ANDA )
2nd = Rm20 + BROOCH ( PILIHAN KAMI )
3rd = rm10 + BROOCH ( PILIHAN KAMI )

Keputusan akan diumumkan pada 4/5/2010

Monday, April 26, 2010

Giveaway from bebelanku


 Banyak hadiah yang bakal di'giveaway'kan oleh cik Aida kita ini
1. tOp up RM30 bagi tempat pertama
2. tOp up rm20 untuk tempat kedua
3. top Up RM10 untuk tempat ketiga

juga cenderahati yang merupakan 'hadiah misteri' untuk 3 orang yang bertuah

Cik Aida, Saya tahu mengenai giveaway ini melaui malaysia giveaway..

Mari Join giveaway ini, senang mudah dan cepat.. wah wah macam slogan pula!!

Birthday giveaway by Ieyza


Saya nak menang giveaway by Ieyza


Hadiah yang akan dimenangi merupakan adalah amat berguna untuk saya yg malas nak iron baju ni (eh, buka rahsia sendiri)



Di sini saya nak ucapkan selamat ulang tahun... Moga apa yang diimpikan akan berkekalan...

Sunday, April 25, 2010

Contest: Apa saya nak buat kalau diberi RM100


Lelaki ini ingin membuatkan kita kaya dengan contest apa saya nak buat kalau dieri RM100..


RM100 kalau masa kesempitan duit mmg amat diperlukan.. tapi saya perlukan RM100 untuk apa yer?



Sebagai kakak yg sayangkan adiknya (ewah, angkut bakul sendiri nampak), saya amat memerlukan RM100 untuk menambah belanjawan untuk menyokong adik saya mengambil lesen memandu pada usia yg muda, 16 tahun... supaya dia tak jadi samseng jalanan yg merempit di jalan tanpa lesen..

Dengan adanya lesen ini juga, adik saya tak perlu lagi menyusahkan ibubapa saya untuk menghantar dia ke tempat2 yg jauh sebab tiada perkhidmatan bas ke tempat itu

Kalau dia ditahan polis pun, polis akan kata budak nie ok sebab ada lesen, bagus bagus muda2 dah ada lesen, mesti budak baik nie.. (tahap imaginasi saya tinggi k)

Oleh itu RM100 ini amat berguna untuk saya menyokong usaha adik saya mengambil lesen pd usia yg muda.. sekian karangan saya ini..

Contest ini dianjurkan oleh lelaki ini (bukan anuar zain)...

Contest: cabutan bertuah, menangi RM50



Kesempitan duit.....Cara mudah untuk memenangi RM50 daripada Farhan razak


SYARAT2 NYE AMAT MUDAH
  1. Jadi FOLLOWER blog FarhanRazak. (done)
  2. PASTE Link Cabutan Bertuah seperti di atas di Blog anda. (done)
  3. Tulis satu POST yg anda dh pun masuk cabutan nih. (done) 

Mama ada blog - 1st giveaway


Mama ada blog menganjurkan 1st giveaway sempena 1st anniversary blognya pada 8 may 2010 (sama dengan tarikh tutup giveaway nie)

Mama, semoga blog mama makin mantap

Cabutan bertuah raflessia collection






Cabutan bertuah daripada raflessia collection

Hadiah merupakan barangan daripada raflessia collection, walaupun saya tak bertudung, tapi kalau menang boleh beri pada mummy sempena mother's day!!

Nota kaki:
Semoga bisness makin maju

Introduction

This blog is all about contest and giveaway