Menjana kewangan

Monday, February 14, 2011

Tote Boutique's Giveaway


Hadiah merupakan:
1 passport sleeve, 1 coin Purse & RM30 Tote boutique voucher
(setiap pemenang)


Close up lebih sikit!

Macam mana terpikat tak? Giveaway by tote boutique ni best, kalau tak menang pun berbaloi untuk tempah buat koleksi peribadi.. Saya pernah tempah di entry ini.. memang best!!

Tapi kalau boleh menang giveaway dari tote boutique ini lagi best.. Cik as, saya boleh menang tak, wink wink!

Wednesday, January 5, 2011

myfreakydolls 1st giveaway


 
Ohhh... plushies comel ditawarkan sebagai hadiah GA.. sangat teruja ok!!
Ada 2 cara untuk memenangi plushie comel ini, nak tahu sila ke SINI yer...
 
Untuk GA ni.. 2 peserta yang bertuah akan dipilih
setiap seorang akan menerima 1 pluhies dari myfreakydolls
1. mr.eggar
@
2.miss eggie


Myfreakdolls menganjurkan GA
Hasil kerja kreatif dari Miss Sleepy
 Mr. eggar dan Miss eggie adalah hadiah GA
Kalau saya dapat tentulah Happy...


Souveniar from Melaka GA by nureen

Sempena Hari jadi tuan tanah pada 9 Januaury, 1st GA telah dianjurkan dengan diadili oleh anaknya comel Ellesya Afreena.. 

Buat nureen, moga bertambah ceria dan bahagia bersama suami dan anak yang tersayang..

Hadiahnya.. jeng jeng jeng
Macam- macam ada.. apa lagi.. siapa yang tak pernah ke melaka dapat souveniar pun bagus ni, klik pada gambar mana-mana yang kawan2 suka untuk ke blog penganjur comel ini..

Wednesday, December 22, 2010

Thursday, November 25, 2010

Just Corner: BO Giveaway

Mula-mula nak cakap banner di atas cute (ni bukan ayat mengampu k)

Kedua, so far tak pernah lagi jumpa blog yang menjual beg organizer dan ruang-ruang kecilnya di luar, selalunya disembunyi di dalam kan.. so sangat kreatif..Lain daripada yang lain..


Nak join, just klik pada banner comel itu

My referer: http://malaysiagiveaway.blogspot.com/

Belanja saya McDonald's





Munnyra.. 

Saya nak makan McD hasil belanja awak!!!!!!!!!!!

Me + my pink stuff

Sangat teruja nak join sebab saya baru sahaja menghadiri majlis perkahwinan my friend dan saya berbaju pink...Dan tema kahwin pun pink so sangat memenuhi konsep!!

 Apa yang gediknya.. hehehe sebenarnya perasaan yang gedik.. Aksi mmg maintain comel jer tapi hati dah suka sangat dengan warna pink yang mengelinlingi hidupku...

Macam mana Mama gee.. kira lepas sebab my stuff yang pink adalah my clothes... oh pink dah mataku tengok gambo ni lama-lama

Dan akhir sekali, mari jerit ramai-ramai...

I'm a BIG FAN of Mama Gee's blog

Semua fans jom ke Mama Gee's dan masuk GA yang cute ini...